Zeer tot onze spijt hebben wij, als Cnødde 2020 lustrumcommissie, door de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus en de overheidsmaatregelen die daar het gevolg van zijn, moeten beslissen om alle activiteiten van onze lustrumviering uit te stellen tot 2021. 

Wij willen ons Cnøddelustrum groots vieren en dat gaat in de huidige en verwachte omstandigheden in 2020 niet lukken.

Het gevolg hiervan is dat de lustrumreis en de Noaberdag, zoals beide al eerder gecommuniceerd, en het 10e Lustrum Gala naar 2021 gaan. Voor de Noaberdag richten we ons op najaar 2021 en voor de lustrumreis is de richtdatum 13 tot en met 16 mei 2021 (Hemelvaart). Het 10e Lustrum Gala vindt vermoedelijk plaats in oktober 2021, de nieuwe datum wordt over enkele maanden vastgelegd en bekendgemaakt. Dus hou deze data in ieder geval vrij in je agenda!

Mocht je je (nog) niet aangemeld hebben voor de lustrumreis 2020: de inschrijving voor Hemelvaart 2021 is weer geopend (na inloggen). Reeds ingeschreven reizigers hoeven zich natuurlijk niet opnieuw in te schrijven. Het aantal afmelders is zeer beperkt, dus we hebben nog steeds meer dan 60 reizigers!

De Lustrumcommissie 2020 blijft bestaan met dezelfde leden en gaat tot eind september 2020 in ‘hybernation’. Daarna zal zij haar taak weer oppakken en een spetterende lustrumviering organiseren.

Alle spaartegoeden blijven bestaan op een gereserveerde rekening en kunnen nog worden uitgebreid over de komende tijd. Ook sponsoring van het Gala is nog steeds welkom. Ga voor de sponsormogelijkheden naar onze sponsorpagina

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om een van de commissieleden te benaderen en nadere uitleg te vragen.

Voor diegenen die voor het galaweekend een kamer in het Upark Hotel hadden gereserveerd: De reserveringen die reeds gemaakt zijn bij het Upark hotel voor het weekend van 10-10-2020 zijn kosteloos geannuleerd. Je hoeft dus zelf niks te annuleren, volgend jaar is er opnieuw de mogelijkheid te boeken voor het galaweekend.

Tot die tijd, blijf gezond!

De Lustrumcommissie 2020

Categorieën: Nieuwsbrief