Het Enschedese studentenleven bestaat 50 jaar! Daarom organiseert het College Cnødde gedurende dit 10e lustrumjaar verschillende activiteiten. Gebaseerd op voorgaande edities van de Kick-Out party komt dit keer een heuse Kick-Off!

Tijdens dit feest kan iedereen genieten van meerdere soorten muziek in verschillende zalen op een unieke locatie middenin Enschede. Daarnaast zal er worden teruggekeken op 50 jaar studerend Enschede en zal gezamenlijk de start van het lustrumjaar worden ingeluid onder het genot van een lekker drankje. Het studentenfeest van 2019; daar wil je bij zijn!


Wat, wanneer en hoeveel?
Datum: 12-10-2019, van 21.00 – 4.00
Locatie: Twentsche Foodhal
Entree: 12,50 en bierprijs: 1.75

Line-up
Mainstage:
– Sjaak
– Harvey al Dante
– Soulkey

Dip and dance zaal:
– Marko Dakic
– Ties
– Driv
– si’nedd
– Niek Ketel

Categorieën: Archief