De Reünistenvereniging Cnødde (RVC) is eind 2002 in het leven geroepen, met als doel om een brug te slaan tussen de huidige generatie Cnødde studenten en de oud-studenten.

De afgelopen, en komende jaren, staat de RVC dan ook in direct contact met actief Cnødde als adviserend orgaan in goede en slechte tijden, voor financiële ondersteuning bij profilerende activiteiten in Enschede of bijvoorbeeld voor upgrades aan een Galabal.

Los daarvan zal de RVC-activiteiten blijven organiseren voor de RVC-leden, met een jaarlijkse nieuwjaarsborrel en zomerse activiteit. Het ledenaantal blijft toenemen (inmiddels 130+), waarbij verse ABC’ers dan ook geen moment twijfelen om zich in te schrijven. Een prachtige ontwikkeling die des te meer aangeeft dat een Cnøddiaan zich naast de eeuwige connectie met het verleden, zich ook bekommert om de toekomst van het College te Enschede!

Lidmaatschap
Ben je Cnøddiaan, nog geen RVC-lid, maar wel interesse? Neem dan even per mail contact op met het RVC-bestuur via rvc@cnodde.nl door het onderstaande formulier ondertekend toe te voegen aan je mailtje.

Het lidmaatschap kost €50 per jaar, met €25 korting op jouw Cnødde-galakaartje.