Met gepaste trots kunnen we je laten weten dat de eerste Cnødde Glossy’s verzonden zijn!* Dankzij het vele materiaal dat voorhanden was is het een gevarieerde afspiegeling van de eerste 50 jaar geworden (al zeggen we het zelf).

Als jullie de Glossy hebben bekeken kunnen jullie onder deze pagina jullie reacties kwijt. We moedigen jullie aan vooral mooie verhalen die de foto’s en teksten oproepen te delen.

Let op: in de Glossy zul je ook een aantal QR-codes zien. Daarmee kun je extra materiaal openen op de Cnødde website. Richt daarvoor de camera van je mobiel of tablet op de QR-code en open vervolgens de webpagina. Je zult dan eerst de vraag krijgen wat het toegangswachtwoord is.

Dat wachtwoord zou elke Cnøddiaan moeten weten (psst, alles met kleine letters)

Geniet ervan en Rotzooi!
Erik Belder – 1976
Bas van Buul – 1997b
Cedric Rodriguez – 2014
Simon Kloet – 2015
Stijn Pruijssers – 2016

(*) De distributie vindt als volgt plaats:

  • Glossy’s voor Nederlandse adressen zijn verstuurd en worden in de week van 23 augustus bezorgd;
  • De exemplaren voor in Enschede woonachtige Honorair leden en Actief moeten nog afgeleverd worden in Enschede. Distributie door Actief;
  • De in België woonachtige Cnøddianen zullen vereerd worden met een bezoekje van Bas van Buul die hun exemplaar persoonlijk komt afleveren. Vanwege vakantie kan dat niet onmiddellijk gebeuren;
  • De overige in het buitenland wonende leden (15) krijgen een e-mail om te bevestigen dat zij een Glossy willen ontvangen; tegelijkertijd kunnen ze hun postadres valideren.
Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie